Ondernemerschap

Mijn dag kan niet meer stuk

Geen reacties

Sinds 18 Januari dit jaar wonen Danielle en ik in Amsterdam en sinds Februari huur ik een prachtig kantoor aan de Weesperzijde in Amsterdam.

Bij ons om de hoek zit een kleine broodjeszaak waarvan de eigenaresse nu bijna een jaar actief is in de zaak.

Ze doet alles zelf en ze doet het fantastisch, alleen het is niet makkelijk om de switch te maken van werknemer naar ondernemer, maar ze blijft doorzetten en ze blijft positief.

Ze is alle dagen open en ze staat er altijd zelf. Soms krijgt ze hulp van een vriendin maar het is hard werken. Vooral in de begin maanden moest er elke maand geld bij. Niet tof maar het hoort erbij.

Ik heb haar nu met een aantal dingen geholpen (ze is nu vindbaar in Google, haar site is verbeterd etc etc) en ik kom er eigenlijk dagelijks. Ik heb eigenlijk wel een zwak voor haar.

Ik hou ervan dat mensen fulltime bezig zijn met hun passie en door niets of niemand laten tegenhouden. Zij is er één van.

Toen ik gisteren in de broodjeszaak was merkte ik dat iemand een pistoletje met kaas kocht en geen drinken meenam.  Dat kan natuurlijk niet 😉

Ik vertelde haar dat het heel normaal is om te vragen of “ze er ook wat drinken bij willen”. Dat wist ze natuurlijk al lang maar soms vergat maar er nu op ging letten.

5 minuten geleden kom ik de zaak binnen, een man wilde zijn broodje afrekenen en ik hoor haar zegggen “wilt u er ook wat drinken bij” en hij pakt een blikje chocomel uit de koelkast.

Misschien ben ik raar, maar daar word ik nou vrolijk van!!

Het zijn de kleine dingen die uiteindelijk voor het grote succes gaan zorgen. Zij komt er wel.

Succes!

Eelco de Boer

P.S. Mocht je eens zin hebben in een lekker broodje, ga dan eens bij haar langs en doe de groeten van mij. Het adres van haar zaak is de Overamstelstraat 1 in Amsterdam!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Geld nodig? Verkoop snel je domeinnaam! (250 € casestudy)
Afzwakken wanneer het moeilijk wordt...
Menu